×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 838

Loading…

Poštovani kolege!

Poštovani kolege Hrvatska udruga gitarskih pedagoga poziva vas na 19. skup hrvatskih gitarista u petak, 17. i subotu, 18. studenog 2017. godine u Porečkom kazalištu i Grand Hotelu Palazzo**** u Poreču.

Opširnije o nama
  • 0

Kreativni kutak

Za ulazak u kreativni kutak kliknite ovdje

Baza materijala

Na ovoj stranici objavljivat ćemo mnoštvo notnih i ostalih materijala

Šesnaesti Skup hrvatskih gitarista

Grand Hotel Palazzo**** Grand Hotel Palazzo****

Poštovani kolege, zadovoljsto mi je što Vas možemo obavijestiti o ŠESNAESTOM SKUPU HRVATSKIH GITARISTA  koji Hrvatska udruga gitarskih pedagoga organizira u petak, 21. i subotu, 22. studenog 2014. godine u Porečkom kazalištu i Grand hotelu Palazzo**** u Poreču, prema priloženom rasporedu.

U sklopu Skupa predviđena su stručna predavanja, majstorske radionice, predstavljanje šesnaestog broja časopisa Gitara, popratna izložba gitara, pribora i notnih izdanja.

Hrvatska udruga gitarskih pedagoga održat će tom prigodom i redovnu godišnju skupštinu. Cjelovečernji koncert i majstorsku radionicu održat će mladi renomirani poljski gitarist Lukasz KuropaczewskiKotizacija iznosi 300 kn. Članovi HUGIPA-a oslobođeni su plaćanja kotizacije.  Godišnja članarina od 200 kn uplaćuje se na žiroračun Zagrebačke Banke IBAN HR7423600001101220832, OIB 09632325893 ili gotovinom prije početka Skupa.

Studenti muzičkih akademija plaćaju članarinu u iznosu od 100 kn. Molim Vas da sa sobom ponesete potvrdu o uplati članarine za ovu godinu radi pojednostavljenja prijave za Skup kod dolaska.  Napominjem da Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa vrednuje sudjelovanje na Skupu u okviru stručnog usavršavanja nastavnika, pa stoga potaknite svoje ravnatelje da svim nastavnicima omoguće sudjelovanje na Skupu.

Sudionici koji se žele smjestiti u Grand Hotelu Palazzo**** mogu se obratiti u ured za rezervacije i informacije:

Telefon: 052/858-800
Fax: 052/858-801
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Raspored skupa i informacije o hotelu možete preuzeti ovdje


Zapisnik sa 16. redovne skupštine možete preuzeti ovdje

Fotografije sa skupa

Kontakt info

HUGIP

Glazbena škola Blagoja Berse

Britanski trg 5

10000 Zagreb

info@hugip.hr

Facebook